avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare haine online
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare haine online

Buna. As dori sa cumpar haine en-gros urmand sa le vand pe site-uri gen OLX, fara a-mi face magazin online fiindca nu se merita la 2-3 produse vandute probabil pe luna...
Vroiam sa stiu daca este ilegal sau mai stiu eu ce... se merita sa incerc?
La cate piedici iti pune statul nu mai ai curaj sa deschizi un magazin, butic, etc...
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionica2017 , utilizator 13:57, 26 Martie 2017
Buna ziua,

Activitățile de comerț legale se fac cu autorizație. Nu trebuie să aveți un magazin fizic, dar ca să faceți comerț cu haine e obligatoriu să aveți o formă de autorizare (PFA, II, SRL etc).

Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Un PFA pe comert sau poate sa aiba si alta activitate(crestere de animale, plantare cu pomi fructiferi, etc)? Ideea e sa platesc statului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt import haine din ue ? axell.moto axell.moto Buna seara. Stimati domni si doamne, am si eu o mica problema. Intentionez in viitorul foarte apropriat sa-mi realizez pfa pt comert online, insa vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)
Cod caen distributie produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc. niculaucarmen niculaucarmen care sunt codurile caen specifice distributiei (engros si en-detail) de produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc.??? (vezi toată discuția)