avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare pt import haine din UE ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare pt import haine din UE ?

Buna seara. Stimati domni si doamne, am si eu o mica problema. Intentionez in viitorul foarte apropriat sa-mi realizez pfa pt comert online, insa vreau sa ma informez din timp cu ceea ce trebuie sa fac mai exact pentru a putea importa haine din germania. Acel magazin en-gros de la care doresc sa import, imi cere o " licenta comerciala " pentru a le dovedi ca hainele cumparate le voi vinde mai departe. Pentru a le dovedi ca voi face acest lucru, ce trebuie sa fac ? Le trimit copii dupa pfa ?

Va multumesc anticipat, si sper sa ma puteti ajuta cu aceasta nedumerire.

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru import jocuri/jucarii din ue matusa.raluca matusa.raluca Buna ziua, Pentru a importa si a vinde jocuri si jucarii atat din UE cat si din afara ei este nevoie de vreo licenta sau de un domeniu de activitate? (vezi toată discuția)
Vanzare haine online Ionica2017 Ionica2017 Buna. As dori sa cumpar haine en-gros urmand sa le vand pe site-uri gen OLX, fara a-mi face magazin online fiindca nu se merita la 2-3 produse vandute probabil ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)