1629 se refera la prelucrare ,nu comercializare
Problema este,veti vinde en gros,intr-un depozit autorizat sau ocazional?
o optiune :
4613 Intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii ;
sau-pentru vanzari ocazionale
4673 Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi a materialelor de construcţie şi echipamentelor sanitare -pentru vanzari en gros in depozite
Cei de la Registru au recomandat:
4778 Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine
specializate
-e hilar sa creada cineva ca veti vinde lemne din magazin.#-oSuplimentar,,,al altor bunuri'' nu e prea agreat de ORC
Eu in statut am pus ca si activitate principala 4613 dar astazi am avut ceva dubii pt ca domeniul principal este 461 Activităţi de intermediere în comerţul cu ridicata, ori eu o sa vand 90% persoanelor fizice.
Care e diferenta intre un depozit autorizat sau ocazional?..daca tot veni vorba:D
Voiam sa stiu daca intentionati sa deschideti un depozit(4673) =gestiune,spatiu,salariati,utilaje,etc.,sau doar ocazional sa intermediati o vanzare de material lemnos(4613) ,caz in care nu era necesar depozitul,marfa incarcata de la firma de la care cumparati dumneavoastra marfa,urma sa se descarce direct la cumparatorul dumneavoastra.( varianta cu cheltuieli minime).
Succes,orice cale ati alege.=D>
am inteles termenul depozit:D:...dar banuiesc ca lemnul de foc achizitionat de mine sta in depozit(sta in curte sau orice altceva) pana la gasirea la cumparatorului:) ..........mai tot timpul
deci..........4613 e suficient ?la activitati secundare am trecut si depozitari si manipulari la sfatul unui prieten cu lemne de foc