avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comert cu material lemnos
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comert cu material lemnos

Sunt pusa, in calitate de administrator de firma, sa aleg intre: a astepta plata in lei a facturilor emise pentru un X si a primi in compensare material lemnos la un pret impus de acelasi X. Sa-mi pot recupera totusi banii ma vad nevoita sa vand materialul lemnos. Ce demersuri trebuie sa fac pentru a face acest lucru legal, in conditiile in care firma mea are in actul constitutiv trecut la activitati secundare urmatoarele coduri caen: 4613 - intermedieri in comertul cu material lemnos si materiale de constructii, 4673 - comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare. Am nevoie si de atestari de la regia nationala a padurilor? Sau doar de girul registrului comertului?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:29, 12 Septembrie 2011
nu cred că aveți nevoie de alte aprobări atâta vreme cât societatea dv-stră are ca obiect intermedieri în comerțul cu material lemnos. dv-stră aveți calitatea de intermediar, nu tăiați copacii ptr a avea nevioe de aprobări suplimentare. dacă cumpărați lemnul cu toate actele în regulă și în revindeți, practic, faceți activitatea din cod 4613.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea si rindeluirea lemnului reyep reyep Buna ziua.Ce cod caen mai am nevoie pe langa codul 1610(Taierea si rindeluirea lemnului) pentru un gater (vezi toată discuția)
Export lemn de foc - caen? acrdia acrdia acte necesare pt a efectua export cu lemne de foc ce cod caen este necesar (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)