avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru import jocuri/jucarii din UE
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru import jocuri/jucarii din UE

Buna ziua,

Pentru a importa si a vinde jocuri si jucarii atat din UE cat si din afara ei este nevoie de vreo licenta sau de un domeniu de activitate?
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2008
matusa.raluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosy , utilizator 15:20, 29 Septembrie 2008
matusa.raluca a scris:

Buna ziua,

Pentru a importa si a vinde jocuri si jucarii atat din UE cat si din afara ei este nevoie de vreo licenta sau de un domeniu de activitate?


Pentru desfasurarea unei astfel de activitati nu este nevoie de o autorizatie speciala.
Pentru comertul cu ridicata - 4690- Comert cu ridicata nespecializat, iar pentru comertul cu amanuntul 4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor, in magazine specializate.

tinand cont de faptul ca ne-am integrat in UE nu mai e cazul sa spunem ca facem import decat daca noi cumparam din China Sua etc..nu-i asa?

Asadr, pentru cumpararea in sistem en gros sa zicem din UE nu e nevoie decat de contract, factura / chitanta si avizul de receptie a marfii...


codul caen totusi pentru importul de haine pentru copii..intra la acelasi cu jucarii etc? care ar fi acela?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen sex shop? utc utc Buna ziua! In ce cod CAEN se incadreaza un sex shop? Multumsec! (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate al unei firme ce comercializeaza jocuri/jucarii matusa.raluca matusa.raluca Imi puteti spune va rog frumos ce domeniu de activitate ar trebui trecut in statutul firmei astfel incat sa se poata comercializa jocuri si jucarii, atat ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! cod caen import aeromodelism nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, Am un prieten care doreste infiintarea unui srl al carui obiect pricipal de activitate sa fie import de aeromodelism. Aveti idee care este codul ... (vezi toată discuția)