avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Domeniu de activitate al unei firme ce comercializeaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Domeniu de activitate al unei firme ce comercializeaza jocuri/jucarii

Imi puteti spune va rog frumos ce domeniu de activitate ar trebui trecut in statutul firmei astfel incat sa se poata comercializa jocuri si jucarii, atat en-gross cat si en-detail, offline si online?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:44, 15 Septembrie 2008
pentru comert cu ridicata cu jocuri si jucarii nu exista cod specializat
pt comert cu amanuntul codul este 4765.
pt comercializarea pe internet: 4791
matusa.raluca a scris:

Imi puteti spune va rog frumos ce domeniu de activitate ar trebui trecut in statutul firmei astfel incat sa se poata comercializa jocuri si jucarii, atat en-gross cat si en-detail, offline si online?

En-gross 4690 - Comert cu ridicata nespecializat
En-detail 4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor, in magazine specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!! cod caen import aeromodelism nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, Am un prieten care doreste infiintarea unui srl al carui obiect pricipal de activitate sa fie import de aeromodelism. Aveti idee care este codul ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru import jocuri/jucarii din ue matusa.raluca matusa.raluca Buna ziua, Pentru a importa si a vinde jocuri si jucarii atat din UE cat si din afara ei este nevoie de vreo licenta sau de un domeniu de activitate? (vezi toată discuția)
Caen sex shop? utc utc Buna ziua! In ce cod CAEN se incadreaza un sex shop? Multumsec! (vezi toată discuția)