Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun adaos, si le revand catre alte terte persoane juridice. Am dreptul de a revinde coroane pe codul caen 4619 ( Intermedieri in comert cu produse diverse)? M-am uitat la alte coduri caen, dar nu am vazut la nici un cod sa se refere direct la produsul coroane.
4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate
Dar in acest cod caen, specifica clar comertul cu amanuntul, ori eu intentionez sa comercializez doar catre persoane juridice, sau cu personalitate juridica ( pfa. ii) Mai jos am scris si definitiile gasite, ca sa imi fie mai clar.
"comert cu ridicata/en gros - activitatea desfasurata de comerciantii care cumpara produse
in cantitati mari in scopul revanzarii acestora in cantitati mai mici altor comercianti sau utilizatori profesionali si colectivi"
"comert cu amanuntul/en detail - activitatea desfasurata de comerciantii care vand produse, de regula, direct consumatorilor pentru uzul personal al acestora"
Comert cu amanuntul
niconica
Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)