avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot sa revand coroane cu cod caen 4619?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot sa revand coroane cu cod caen 4619?

Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun adaos, si le revand catre alte terte persoane juridice. Am dreptul de a revinde coroane pe codul caen 4619 ( Intermedieri in comert cu produse diverse)? M-am uitat la alte coduri caen, dar nu am vazut la nici un cod sa se refere direct la produsul coroane.
Cel mai recent răspuns: nick4you , utilizator 19:55, 7 Februarie 2011
Daca le comercializati folositi cod CAEN 4776
4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate

Dar in acest cod caen, specifica clar comertul cu amanuntul, ori eu intentionez sa comercializez doar catre persoane juridice, sau cu personalitate juridica ( pfa. ii) Mai jos am scris si definitiile gasite, ca sa imi fie mai clar.

"comert cu ridicata/en gros - activitatea desfasurata de comerciantii care cumpara produse
in cantitati mari in scopul revanzarii acestora in cantitati mai mici altor comercianti sau utilizatori profesionali si colectivi"

"comert cu amanuntul/en detail - activitatea desfasurata de comerciantii care vand produse, de regula, direct consumatorilor pentru uzul personal al acestora"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen distributie produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc. niculaucarmen niculaucarmen care sunt codurile caen specifice distributiei (engros si en-detail) de produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc.??? (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul niconica niconica Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)