avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului pentru imprimator serigraf
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului pentru imprimator serigraf

Buna ziua

Poate cineva sa ma ajute cineva cu fisa postului pentru un imprimator serigraf cod cor 734602. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 10 Aprilie 2011
raspunsul este simplu, google stie tot...;)
Din pacate n-am gasit cu google...:((
Imprimatorul serigraf isi desfasoara activitatea in atelierele de imprimare serigrafica si trebuie sa cunoasca cum sa realizeze si sa prelucreze informatiile vizuale folosind computerul pentru a imprima imaginea pe hartie, plastic sau material textil.
Imprimatorul Serigraf se ocupa in principal cu realizarea sablonului, pregatirea operatiei de imprimare, realizarea operatiei de imprimare, stocarea si ambalarea materialelor imprimate, aprovizionarea cu materii prime.
Gasiti aici un model de fisa de post
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen realizare de brelocuri, magneti, etc. pentru turism mjuovy mjuovy buna ziua, Am si eu o nelamurire, pentru realizarea de brelocuri, magneti, felicitari etc. pentru turism ce cod caen este necesar ? (vezi toată discuția)
Fisa post daal daal Va rog am si eu nevoie de \"FISA POSTULUI pentru VOPSITOR AUTO\" adresa mea de e-mail: office@justclassics.ro Va multumesc anticipat. Daniel (vezi toată discuția)
Fisa postului designer pag web andreea_ion andreea_ion Buna,am si eu nevoie de fisa postului pt designer pag web cod 411303.Multumesc. (vezi toată discuția)