avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post pentru pangar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post pentru pangar

unde gasesc fisa postului pentru un pangar-ist:( dintr-o biserica??????????????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 11 Aprilie 2011
Sa presupunem ca exista foarte multe persoane care lucreaza si stiu ce e acela pangar-ist.

Dar la fel, exista o multime de oameni care desi stiu o multime de lucruri nu au auzit niciodata de acest termen. Printre acestia ma enumar si eu.

Puteti explica ce este un pangar-ist?
Pangarul este spatiul situat la intrarea in biserica, in care se vand lumanari si obiecte de cult. Este prevazut cu spatii de expunere, de vindere si de depozitare a obiectelor de cult.

Pangaristul este persoana care vinde obiecte de cult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautata cu lumanarea alex9ys alex9ys Domnilor, cu respect va infatisez urmatoarele si astept de la Dumneavoastra un sfat sau o recomandare. Sunt preot. Probabil stiti, salariul unui preot nu este ... (vezi toată discuția)
Fara obiecte de cult in magazine danao1985 danao1985 Am primit o instiintare de la preotul din sat prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca legea 103/1992 rezerza dreptul exclusiv cultelor religioase de a ... (vezi toată discuția)
Obiecte cult - exclusivitate episcopie? bau_bau bau_bau Buna ziua. Sunt constient e legea 103/1992. Insa, ceea ce vreau eu, suna cam asa: Am fost in vizita la o manastire din Ucraina, care produce tot felul de ... (vezi toată discuția)