avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post pentru pangar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post pentru pangar

unde gasesc fisa postului pentru un pangar-ist:( dintr-o biserica??????????????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 11 Aprilie 2011
Sa presupunem ca exista foarte multe persoane care lucreaza si stiu ce e acela pangar-ist.

Dar la fel, exista o multime de oameni care desi stiu o multime de lucruri nu au auzit niciodata de acest termen. Printre acestia ma enumar si eu.

Puteti explica ce este un pangar-ist?
Pangarul este spatiul situat la intrarea in biserica, in care se vand lumanari si obiecte de cult. Este prevazut cu spatii de expunere, de vindere si de depozitare a obiectelor de cult.

Pangaristul este persoana care vinde obiecte de cult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautata cu lumanarea alex9ys alex9ys Domnilor, cu respect va infatisez urmatoarele si astept de la Dumneavoastra un sfat sau o recomandare. Sunt preot. Probabil stiti, salariul unui preot nu este ... (vezi toată discuția)
Fara obiecte de cult in magazine danao1985 danao1985 Am primit o instiintare de la preotul din sat prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca legea 103/1992 rezerza dreptul exclusiv cultelor religioase de a ... (vezi toată discuția)
Doresc sa comercializez obiecte de cult (icoane) razvan Tufeanu razvan Tufeanu Buna dimineata, doresc sa comercializez obiecte de cult (icoane, cruciulite bratari lanturi acatiste etc) in targuri in tara am inteles ca am nevoie de ... (vezi toată discuția)