avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lipsa cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lipsa cenzor

Buna seara,

Datorita faptului ca, listele de plata nu sunt semnate de cenzor , cu numele citet si semnatura , avem dreptul de a nu accepta lista de plata?

Tin sa precizez ca termenul de 10 zile pt a face contestatie a trecut.

VA MULTUMESC.

Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
ContSters189595, utilizator
Cel mai recent răspuns: katy76 , utilizator 22:04, 13 Februarie 2014
buna ziua. In urma discutiilor pe care le-am avut cu presedintel asociatiei de proprietari din blocul nostru am inteles ca de 3 ani de zile blocul nostru nu mai are cenzor iar ultima adunare generala a fost acum 9 ani. Dansul spune ca nu face adunari generale pentru ca nu se prezinta nimeni. Ce se poate face?
Daca proprietarii din asociatie sunt doritori sa urmeze legea, atunci, daca presedintele, respectiv membrii comitetului, nu convoaca o AG statutara, pot redacta un tabel pentru semnaturi pentru convocarea unei AG extraordinare.
Trebuie sa aveti 20% semnaturi din totalul membrilor asociatiei, iar dupa ce indepliniti aceasta conditie, comitetul de initiativa poate convoca AG.
Nu intelegeti. In afara de mine si inca o familie nimeni nu este interesat de aceste probleme. Le-am explicat ca nimeni nu ii verifica calculele, ca nu este normal, raspunsul pe care il primesc este cam acelasi " si altul daca vine tot fura". Din aceasta cauza intreb daca eu, ca simplu proprietar pot face ceva. va multumesc.
Va raspund eu cu toate ca am sa va dezamagesc , dar la modul cum descrieti si anume ca nu se implica nimeni , sansele sunt 99,8 % ca sa rezolvati ceva .
In general acestea sunt mentalitatile , de ce sa ii schimbam ca si altii fac la fel ! nu vedeti ca si in viata de zi cu zi este la fel si apoi ne plangem . O sa vi se recomande sa faceti plangere la primarie la acel serviciu care se ocupa cu asociatiile de proprietari , faceti sa vedeti ce raspuns primiti .
Apropo , in ce sector ( daca sunteti din Bucuresti ) locuiti ? sa nu spuneti ca # , in concluzie : daca nu va intelegeti 10-15 proprietari sa va spuneti punctul de vedere , rezultatele vor ramane aceleasi .
Va doresc succes .
multumesc pentru raspuns. sectorul VI..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)