avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general novatie ctr leasing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

novatie ctr leasing

buna,
am avut o masina in leasing 3ani, adica 36 de rate inainte de ultima rata am facut novatie intre firma si o persoana fizica, nu s-a facut factura de vanzare, insa a ramas in contabilitate o suma neamortizata, se plateste impozit sau TVA in acest caz, ce se intampla cu suma ramasa neamortizata, unii contabili mi-au spus ca datorita faptului ca am dedus timp de 35 de rate TVA, pe suma ramase se plateste TVA!! altii ca nu. nu stiu ce sa fac, am ceva de plata sau nu.
Cel mai recent răspuns: stelianpop , utilizator 09:45, 12 Aprilie 2011
trebuie sa platiti TVA daca vi l-ati dedus in toti acesti ani. [ link extern ] /
multumesc, adica platesc TVA pe suma ramasa neamortizata!!
daca obiectul a iesit din leasing fara a-l incheia si fara a vinde cu factura tot mai este necesar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare auto golf 5 georgianan georgianan buna ziua!am o nelamurire,,,poate ma puteti ajuta... in 2005 am achizitionat o masina, cu leasing pe un an...durata de amortizare s-a pus 5 ani , urmand sa se ... (vezi toată discuția)
Buy back incalcit Hpx Hpx Buna seara. Am intilnit si eu o situatie mai noua si extrem de inedita, pentru mine cel putin, mai novice fiind, de aceea am apelat la dvs si am rugamintea ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijloace fixe georgix georgix 1 . As vrea sa aflu in ce conditii pot vinde un mijloc fix la persoane fizice? este legal cu factura si chitanta prin caserie? 2. Daca un angajat strica un ... (vezi toată discuția)