avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pot face daca au fost copiii inselati??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pot face daca au fost copiii inselati??

sunt un tata cu o mare suparare am 3 copii unul de 24 altul 22 si celalant 19 am fost plecat in strainatate sa-mi string bani sa cumpar o casutasa pot trai desi aveam una dar nu ma intelegeam cu sotia suferea de viciul cu alcolul si ma-m hotarit s-o las s-o iau de la capat.Casa care am avuto cu ea am zis sa ramina la copii dar supararea mea esteca: in timpul cat am fost plecatdin tara cei doi mai mari au gasit un excroc de om de le-a facut niste firme pe numele lor una la unu si alta la celalant feirme de asociat unic masaa inchiriat din casa 2 camere chipurile pentru birourile firmei ca asa i-a invatat excrocul care i-a pacalit le-a luat actele la copii pe firme si stampile si tot ei nau nimic . Eu ma-m intors in tara si mi-a zis isprava care au facuto ei cu maicasa inca cel de-al doilea mi-a zis ca la chemat cel care le-a facut firmele la o banca in bucuresti si au scos 86.000 de euro si baiatul meu a semnat la ridicarea acestor bani acum recent au mai scos iar o suma si copii nu vor sa-mi dea niciun detaliu de acest om ca tac din gura ca le da si lor cate 4 000.000-5000.000 lei vechi.si vreau sa spun ca baieti mei nu lucreaza ca nu se pot angaja ca au firme care nu stiu ce se produce la firmele lor traieste din bani care ai da asta cand vrea el uneori le da si la 2 luni 1 000.000 lei vechi eu ce pot face va rog din suflet daca stie cineva daca maine poimaine poate cei de la fisc sa le ea si casa? ajutatima cu sfaturi ca nu stiu ce am de facut#-o
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:24, 12 Aprilie 2011
Ce produc firmele respective? Din ce au provenit acei bani ridicati?Trebuie sa vorbiti cu un contabil, sa verifice situatia firmelor si sa incercati sa le radiati daca nu sunt datorii la stat.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie pe internet Aleex123 Aleex123 Buna Ziua, nu prea sti cum sa va explic situatia ca sa intelegeti, Luna trecuta am potat un anunt pe un forum de IT, ca sunt interesat sa cumpar un cont pe ... (vezi toată discuția)
Colet retinut de politie(de la firma de curier) darkynok darkynok In data de 14 luna aceasta am trimis un colet in alt oras unei persoane intalnite pe okazii.ro (un telefon cu valoare de 500euro) printr-o firma de curierat cu ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva firmei de asigurari Bias39 Bias39 Acum cateva luni in urma am avut un accident de masina, mai exact o alta masina m-a lovit in timp ce stationam, cu luminile de avarie aprinse. In urma ... (vezi toată discuția)