avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-poate plati taxele unui student
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-poate plati taxele unui student

Buna ziua.Am un PFA si am auzit ca pot plati taxa de cazare a unui student si cu suma respectiva pot scadea plata impozitului pe profit.Daca este adevarat invatatima va rog ce trebuie sa fac(decat sa platesc statului mai bine ajut un copil care vrea sa invete ceva ) Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Datorii cas pentru conventiile civile de prestari servicii raducosma raducosma Buna ziua, In perioada ianuarie - noiembrie 2007 am lucrat pe baza unor conventii civile de prestari servicii (toate cu aceeasi firma), in care se preciza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cris_86 cris_86 buna ziua.am si eu o nelamurire.din articolul 7 reiese ca daca frecventezi cursuri la zi:preuniversitare,masterat,universitare,etc beneficiezi de ... (vezi toată discuția)
Pfa cu activitate de reprezentanta in romania a unei companii din ue alexok alexok Buna seara, Am citit ce s-a scris in acest forum despre PFA insa nu am gasit pe nimeni care sa discute despre o speta asemanatoare cu a mea. Pe scurt, ... (vezi toată discuția)