avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiunea de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiunea de vanzare-cumparare

Buna ziua. Imi puteti spune cand devine proprietar legal o persoana cand semneaza promisiunea de vanzare cumparare (antecontractul) sau la semnarea contractului de vanzare -cumparare (sau in urma unei hotarari judecatori cand una din parti nu se mai prezinta sa semneze contractul de vanzare-cumparare)?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 20:08, 12 Aprilie 2011
dupa incheierea contractului de vânzare cumpărare la notariat sau la rămânerea definitivă şi irevocabilă a hotărârii judecătoreşti care ţine loc de contract de v-c.
in ce stadiu sunteti ?
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
br_nicku, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract apartament catalin71 catalin71 Buna ziua ! Am semnat un precontract la un apartament urmand ca la o data ulterioara cand achit diferenta proprietarul sa semneze contractul final. Acesta ... (vezi toată discuția)
BunĂ ziua,am un teren arabil propietarul a murit BUNĂ ZIUA,am un teren arabil fostul proprietar a murit,am doar ante contract de vânzare cumpărare contract asistentă juridică sunt propietarul de drept ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare - executare cumparator apetra apetra Cumparator in cazul achizitiei unui teren si a unor imobile; suntem in faza in care asteptam cele 30 zile pentru exercitare drept preemtiune. Nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)