avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca

Am si eu o intrebare. Se poate lucra in doua locuri diferite cu carte de munca? Care este minimul de luni cu care poate fi angajata o persoana?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 17 August 2004
1. Nu puteti avea functia de baza decat la un singur angajator, care este si cel care va completeaza carnetul de munca, restul CIM-urilor incheiate vor fi considerate cumul de functii.
2. Am avut CIM-uri incheiate si pentru 2 saptamani.
In principiu, Codul muncii arata doar durata maxima pt. care poate fi inchieat un CIM - 18 luni. De asemenea, se mai refera la perioada de proba in cazul CIM pe durata determinata incheiat pe o perioada de sub 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de opt ore fiecare nicoletacialacu nicoletacialacu Buna seara tuturor. Ma adresez dumneavoastra in speranta ca poate ma puteti lamuri in legatura cu o situatie mai ciudata. Este vorba de o persoana care are ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba contract individual de munca carolinav93 carolinav93 Pentru un salariat care a avut deja un contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni, iar acum va avea contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)