avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducãtor limba engleza - domeniul juridic
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducãtor limba engleza - domeniul juridic

Am inteles de pe forum , din discutiile postate deja, ca ar putea exista o posibilitate de a vedea un exemplu de subiecte in acest sens! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:37, 29 Mai 2011
Am vazut destul de tarziu postarea dar pentru a va face o idee, una din colegele de pe forum a postat un subiect aici: www.avocatnet.ro/content/for...
si aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Multa bafta!
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic Mihai555 Mihai555 Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dicþionarelor bilingve în sala de examinare sozo sozo buna seara, Am si eu o rugaminte referitor la examenul de traducatori din sesiunea martie 2012 juridic italina.Sunt nedumerita in ceea ce priveste folosirea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)