Dacă cineva mă poate lămuri cum se poate emite o decizie oficială de această manieră :
,,...se reîncadrează, conform anexei nr.I , capitolul I, lit. A c) din Legea -cadru nr. 284/2010, în funcţie publică de execuţie de referent, clasa III, gradul profesional asistent ,gradaţia 4, clasa de salarizare 23, coeficientul de ierarhizare 1.72."- personal am căutat toate formele legii 284 şi rezultă că decizia este nu numai eronată ci se încadrează fără tăgadă în cadrul infracţiunii de fals în acte publice ! Dacă sunt în eroare vă rog să mă corectaţi!
rezultă că decizia este nu numai eronată ci se încadrează fără tăgadă în cadrul infracţiunii de fals în acte publice ! Dacă sunt în eroare vă rog să mă corectaţi!
:D=D>:D=D>
Trebuie sa recunosc ca niciunul din cei reincadrati de mine nu au batut campii in asa hal=D>
Ori aveti un simt al umorului foarte dezvoltat:) ori nu ati inteles modul de reincadrare:sorry:
Ca fapt divers, pe anexa mentionata in decizia de reincadrare este tabelul de unde au fost luate datele:
pentru functiile teritoriale - la functia de referent cu grad profesional asistent, gradatia baza (fara vechime) ii corespunde clasa 15 si coeficientul de ierarhizare 1,41.
Cum aveti gradatia 4, la clasa 15 se mai adauga 8 clase de salarizare rezultand clasa 23.
Iar daca va uitati in tabelul de la art. 10 alin. 2, veti vedea ca la clasa de salarizare 23 ii corespunde coeficientul de ierarhizare 1,72.