micheller a scris:
Prin hotararea de divort s-a stabilit programul de vizita a minorului pentru fostul sot astfel: "4 ore sambata sau duminica, de comun acord" (copilul se afla in intretinerea mea).
Eu l-am lasat pe fostul sot sa vada copilul oricand a vrut, dar chiar si asa se plangea la toti cunoscutii ca nu il las sa vada copilul. M-am decis sa il pun sa semneze pt confirmarea vizitei, ca sa am si eu o proba, dar a refuzat si mai mult, m-a reclamat la politie si m-am trezit cu doi politisti la usa. Mi-au spus ca nu am dreptul sa-i cer sa semneze nimic cat timp hotararea nu specifica asta iar el nu vrea. Cum sa procedez? Mai pot schimba hotararea de divort daca ea a ramas definitiva? Pot pune si aceasta problema in cadrul procesului de partaj (deoarece dosarul de partaj il judeca acelasi judecator ca si la divort)? Multumesc.
Politistii sunt total depasiti de astfel de situatii.E recomandabil sa va angajati un avocat daca exista probleme cu tatal minorului.Politia si avocatul pot ajunge la un consens.
La partaj nu are nicio relevanta acest aspect, doar daca va intereseaza sa dovediti ca el este mincinos putei face referire la acesta chestiune.Insa, tot nu va fi relevant.
Vorbiti cu avocatul dvs.
avocat Claudiu Lascoschi