custodie a scris:
Din experienta dumneavoastra, in astfel de cazuri, cand tatal este bolnav psihic, i se permite legatura cu minorul? Mentionez ca pot sa dovedesc ca a fost internat cu forta cu ajutorul politiei si sunt in posesia raportului politiei facut in urma sesizarii mele. Una din probele divortului a fost certificatul de la Medicina legala. Tatal, ar trebui sa decada din drepturile parintesti ca sa nu mai aiba nicio legatura cu minorul? As renunta la pensia alimentara, daca ar fi posibil, cu conditia sa nu mai ia legatura cu copilul.Cererea mea nu vine nicidecum din razbunare, ci datorita faptului ca sunt convinsa ca aceasta legatura i-ar face rau copilului.
Daca faceti dovada de netagadutit a bolii,poate chiar printr-o expertiza medico-legala,daca nu este primita copia certificatului folosit in cadrul procesului de divort,precum si a violentei sotului datorata bolii de care sufera,nu cred ca ar trebui sa fie probleme.Totul depinde apararile dvs,de probele folosite.Faceti si demersurile necesare la Autoritatea tutelara si pentru decadere conf.art.109 c.fam,dar cu un avocat priceput.