avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri L221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri L221/2009

Se mai pot cere despagubiri in baza L 221/2009 pentru un fost detinut politic inca in viata si care este procedura de urmat?
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 15:54, 14 Aprilie 2011
pe L 221/2009 se mai pot solicita doar daunele materiale nu si morale, si nici acestea nu se prea acorda intrucat instantele considerea ca aceste masuri au fost luate si prin legea 10 si astfel cererile sunt respeinse ca inadmisibile
toata lumea incearca sa amane dosarele deja existente pe rol si asteapta o noua lege care sa o completeze, se aud zvonuri ca ar fi un proiect de lege sau se doreste cel putin unul
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L221/2009 asud asud Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce s-a mai intamplat cu L221/2009,legea care privea detinutii politici?Eu am o hotarare definitiva si irevocabila, dar nu mi ... (vezi toată discuția)
Despagubiri detinuti politici szabodoinitadoina szabodoinitadoina recent plenul senatului a aprobat un proiect privind acordarea de despagubiri de 24.000 euro pt fiecare an de detentie politica. care ar putea fi aprobat in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri la legea 221/2009 dorinahojbota dorinahojbota Poate sa imi spna cineva daca e adevarat ca guvernul roman a dat recent o ordonanta prin care limiteaza la 10000 euro despagubirile pentru fostii detinuti ... (vezi toată discuția)