avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli pe firma, pentru angajati privind sanatatea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli pe firma, pentru angajati privind sanatatea in munca

Am un angajat, caruia medicul de medicina muncii, cu ocazia controlului medical periodic, in fisa de aptitudine si in fisa de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca- la rubrica "viza medicala", l-a trecut APT CONDITIONAT, cu recomandarea de a face consult medical la ochi si purtarea de ochelari.
Pot sa-i decontez consultatia si ochelarii, sau eventual sa-l trimit pe cheltuiala firmei la consult si in general ce cheltuieli medicale pot sa fac in folosul angajatului, in ceea ce priveste sanatatea lui pentru munca?

Alte discuții în legătură

Bani pentru ochelari si consult oftalmologic pintea.andreea pintea.andreea Buna ziua. M-ar interesa daca se acordarea banilor pentru achizitia de ochelari - pentru angajatii care muncesc la calculator, se acorda o singura data pentru ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine control medical periodic elenadeverde elenadeverde In urma controlului periodic de medicina muncii in fisa de aptitudine a mea si a mai multor angajati scrie ca suntem apti conditionat de: corectie optica si ... (vezi toată discuția)
Apt conditionat medicina muncii iza1999 iza1999 am primit acum 3 luni un document de la medicul de medicina muncii ,printr-un plic inchis,in care nu stiam despre ce este vorba,pe care l-am semnat inainte de ... (vezi toată discuția)