avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CINE RASPUNDE , SI CUI MA POT ADRESA ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CINE RASPUNDE , SI CUI MA POT ADRESA ?

SINT PERSOANPUNA JURIDICA , IN DECEMBRIE AM AVUT UN SUT DE CURENT SI MI-A ARS TOT CE A FOST IN PRIZA . M - AM ADRESAT JUSTITIEI SI ACTIUNEA MI-A FOST RESPINSA PE MOTIV DE LIPSA RASPUNDERE PROCESUALA .
MA INTREB DACA NIMENI NU ARE RASPUNDERE , NICI FURNIZORUL , NICI DISTRIBUITORUL DE ENERGIE ELECTRICA , ATUNCI CINE IA BANII SI DE CE ?

CREDETI CA IMI POATE RASPUNDE CINEVA , LA ACEASTA INTREBARE , LACARE JUSTITIA ROMANA M-A LASAT ARS ?

VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 08:33, 15 Aprilie 2011
Din cate am inteles din intrebarea d-voastra, a existat un "soc de curent electric", si ati suferit o paguba prin deteorarea a tuturor aparatelor aflate in prize.
1). In contractul cu e-on electrica exista o clauza prin care furnizorul de energie se angajaza ca in cazuri de genul aratat de d-voastra se obliga la despagubiri de prejudicii??
2). Va intreb in instanta ati adus o dovada ca la data si ora respectiva a existat acel soc si din cauza lui ati suferit prejudicii, de XXXX lei.??
3). Pecine ati chemat in judecata ??? Din cate inteleg din ceea ce ati aratat, "lipsa procesuala", se refera la "lipsa calitatii procesuale pasive a paratului", Poate ati chemat pe alcineva in judecata si nu pe cine trebuia...!!!#-o:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trasnet cu daune. din vina cui? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Duminica 7 iulie dupa masa,in timpul unei furtuni sa produs o descarcare electrica(trasnet) in reteaua stradala de joasa tensiune,propagandu-se pe ... (vezi toată discuția)
Problema enel/primarie radu129 radu129 Buna ziua. As dori sa primescu un sfat in legatura cu urmatoare situatie: Sunt de ceva vrem in situatia in care am construit o casa pe un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Intreruperi curent. ce pot sa fac? ar14rai ar14rai Buna ziua! Am si eu o problema cu furnizorul de energie electrica. Imi intrerupe curentul si de 20 de ori pe zi (s-a intamplat ieri) si problema asta o avem de ... (vezi toată discuția)