am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda
in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma consultatiei am hotarat sa-mi fac 2 lucrari dentare, plombe si extractii.
dupa 2 ani m-am intors la acelasi medic, (dar care se mutase la alt cabinet )deoarece am facut o gingivita la nivelul unui dinte de la una din lucrari(cealalta lucrare nu m-a deranjat niciodata) si mirosea urat din gura. iam cerut medicului sa-mi refaca lucrarea considerand eu ca pacient ca datorita proastei executiei a ei(cu toate ca arata bine)-(taia in gingie) am avut aceste probleme.
medicul mi-a refacut lucrarea la insistentele mele, dar dupa un timp unul din dintii de sub lucrare s-a fracturat, mi-a pus un surub, dar dupa un timp a cedat si celalat dinte in mod asemanator. mi-a facut si pe acesta surub , dar acum mi se decimenteaza des lucrarea si nu ma mai pot folosi de ea. in tot acest timp nu mi-a mai cerut bani pt manopere .
m-am dus la acest medic si am cerut banii inapoi pe aceasta lucrare dar acesta refuza sa mii dea inapoi spunand ca am semnat acum 3 ani in fisa ca am inteles planul de tratament si ca mi-a sis ca in timp s-ar putea ca aceasta lucrare sa se mai decimenteze .
ce pot face in acest caz
pot sa-l dau in judecata de malpraxis?
am sanse de castig?
indiferent de ce veti hotara sa intreprindeti, ca sa-l sanctionati pe acel medic, nu prea aveti sanse de a dovedi malpraxisul, mai ales ca, fara a va mai pretinde bani, a incercat sa repuna lucrarea respectiva, iar dvs ati acceptat planul de tratament cu 3 ani in urma, prin semnare. incercati sa solicitati sfatul altui stomatolog, dar, faceti si o radiografie dentara sa vedeti starea de sanatate a dintelui care sustine lucrarea. poate acesta este devitalizat si de aceea nu mai poate sustine lucrarea respectiva. oricum va trebuie un consult de specialitate. multa sanatate si succes.......:O
da , dintii au fost devitalizati
mai nou medicul respectiv mi-a zis ca ar putea el sa-mi deschida un proces deoarece sotul meu a mers la cabinet si l-a amenintat ca daca nu imi da banii inapoi merge la presa si ii desfiinteaza cabinetul
e posibil?!
sotul meu nu avea voie sa mearga la el la cabinet?!
Sa mearga la cabinet da, dar sa-l ameninte cu desfiintarea cabinetului, etc.?!
In afara faptului ca ati semnat acel protocol, sa nu uitam ca medicul a refacut gratuit lucrarea d-voastra , deci a dat dovada de buna-credinta, desi nu a stabilit nimeni ca a fost o culpa medicala din partea lui, totusi a refacut aceste lucrari, in plus sa nu uitam ca o lucrare la un dinte, indiferent care ar fi el, nu tine o viata! Functie de organism, de probleme medicale ale fiecaruia, o lucrare poate sa tina mai mult sau mai putin, sau deloc!