avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie sportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie sportiva

Daca ma poate ajuta cineva as ramane recunoscatoare:
1. Ce registre sunt necesare?
2. Ce documente emit la primirea unei sponsorizari? In ce scopuri pot folosii banii acestia?
3.Ce documente se intocmesc in momentul in care fac eu sponsorizari sau donatii?
4. Daca fac cursuri si incasez o taxa aceasta este considerata activitate economica? Ce emit numai chitanta? Fac si un contract? E vorba de bani incasati pentru cursuri de baschet.
5. Fondatorii primesc o remuneratie? Le dau dividende din activitatea economica? Le pot face contracte de munca?
Multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 19:21, 23 Iunie 2008
Tii contabilitate in partida simpla conform Ordinul MEF 1969/2007 - actualizat 3 ianuarie 2008
[ link extern ]
Vezi
GHID DE ÎNFIINŢARE STRUCTURI SPORTIVE
[ link extern ]
si .
Legea 350/2 decembrie 2005
functioneaza in conditiile prevazute de lege pentru asociatiile fara scop patrimonial. ..
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce scrii pe chitanta?"taxa curs de..",taxa contributie,sau sponsorizare"? bulgaras10 bulgaras10 daca sportivii dintro asociatie,nu sunt membri,ce poti scrie pe chitanta atunci cand incasezi ca sa fie ok?\\"taxa curs de..\\",taxa contributie,sau ... (vezi toată discuția)
Documente intocmite de o asociatie non profit ionu roman ionu roman as dori sa lansez acest subiect! Poate cineva sa imi spuna ce documente emite o asemenea asociatie * nu ma refer la documente contabile* ? Ma refer aici ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)