avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina pana la data recursului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina pana la data recursului

Buna ziua,
Daca am castigat prima faza a procesul privind inmatricularea fara plata taxei de poluare a unei masini, exista vreo modalitate de inmatriculare (provizorie) pana la data recursului (respectiv a deciziei irevocabile si definitive in caz favorabil)?
Termenul pentru apel este tocmai peste aproximativ 6 luni.
Mentionez ca masina a fost achizitionata anul trecut din Germania si ca am folosit deja cele 3 seturi de numere rosii, precum si ca toate demersurile legale intreprinse au fost facute sub indrumarea unui avocat.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
ploscnicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ploscnicu , utilizator 10:32, 22 Aprilie 2011
procedati in aceeasi modalitate sub indrumarea acelui av.=D>
Multumesc pentru raspuns, dar totusi exitsa vreo modalitate de a putea folosi masina pana la data recursului? 6 luni inseamna foarte mult. Mersi si sarbatori fericite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Serban2011 Serban2011 Buna ziua , stie cineva daca pot sa fac demersurile pt inmatricularea unei masini fara sa platesc taxa de poluare ? Taxa e de 2000 de euro iar eu nu dispun de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)