avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul risc maternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul risc maternal

buna caut un raspuns disperata de catva timp.Anul trecut din ianuarie 2010 am lucrat cu 4 ore la o firma pana in mai.Din mai am plecat la alta firma tot cu 4 ore si am stat luna mai si iunie apoi am revenit din 17 noiembrie cu norma intrega.Din ianuarie 2011 am intrat in risc maternal 120 zile.Cum e posibil sa iau pe concediu doar 240 lei???oare nu trebuia sa-mi ia in calcul si vechimea de pe cealalta firma?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:52, 16 Aprilie 2011
Trebuia sa va ia in calcul veniturile brute realizate cu sase luni inainte de luna cu medicalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)
Sarcina si lauzie Isabela-Clara Isabela-Clara Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculează sarcina si lauzie daca in ultimele 120 de zile am fost in risc maternal si acuma am intrat in sarcina si lauzie ... (vezi toată discuția)