avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nivelul compensatiei in caz de boala profesionala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nivelul compensatiei in caz de boala profesionala

Unde anume este precizat nivelul compensatiei care se acorda pentru un caz de boala profesionala?
Sunt in posesia fiseiBP2 cu diagnostic-spondilartroza lombara profesionala prin manipulare de greutati si am depus dosarul la casa de pensii cu ceea ce mi s-a cerut,dar nicaeri in normele de aplicare a legii346/2002 nu am gasit o anexa care sa precizeze nivelul compensatiei sau al bolilor pantru care se acorda aceasta.
Cei de la casa nu au fost in stare sa-mi dea un raspuns in acest sens.
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Pensie de boala BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)
Plãþi compensatorii pentru boli profesionale khrissa khrissa Buna seara! Sunt cadru didactic şi aş dori să ştiu dacă în învăţământ sunt recunoscute bolile profesionale cum ar fi: varice, laringită cronică, ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala Didi-30 Didi-30 Care sunt pasi legali pe care angajatorul este obligat sa ii respecte atunci cand are un caz de posibila boala profesionala in firma? (diagnostic medical de ... (vezi toată discuția)