avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie in Las Vegas
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie in Las Vegas

Buna ziua

Casatoria incheiata in Las Vegas este recunoscuta de statul roman? Cum se realizeaza inregistrarea casatoriei in Romania?
Care sunt costurile si formalitatile ce trebuie parcurse?
Care sunt dezavantajele si avantajele?
Va rog, daca este posibil oferiti cat mai multe detalii legate de aspectele juridice: valabilitate, validitate, desfacere, apostila Haga, etc.

Va multumesc si va doresc tuturor o viata fericita si sarbatori fericite!

Alte discuții în legătură

Apostilare acte _Andra30 _Andra30 Buna ziua! Doresc sa plec in Germania si am o intrebare cu privire la pregatirea actelor. Diploma de bacalaureat a fost eliberata in Braila, eu aflandu-ma ... (vezi toată discuția)
Casatorie in gibraltar nadia_fede nadia_fede buna eu locuies in Spania de 6 ani si vreau sa ma casatoresc cu ..viitorul meu sot care este spaniol ,ce fel de acte avem nevoie sa ne casatorim si daca se ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort in algeria doresc sa fie validata in romania Anonime Anonime Buna ziua, Am obtinut divortul in Algeria (unde a avut loc casatoria) si doresc sa fie validat si in Romania. Poate cineva sa-mi spuna procedura si pentru ... (vezi toată discuția)