avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ACCESARE FONDURI EUROPENE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ACCESARE FONDURI EUROPENE

daca am accesat fonduri europene prin masura 112 mai pot solicita fonduri prin masura 121 sau 141?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:27, 18 Aprilie 2011
puteti accesa fonduri structurale pentru masurile 141 sau 121, daca pana acum ati beneficiat de fonduri europene pe masura 112. pentru planul de afaceri ce trebuie sa-l intocmiti trebuie sa faceti dovada atestarii absolvirii unui curs de perfectionare conform masurii 111, in raport cu proiectul. pentru clarificare puteti lectura ghidul solicitantului pe masura 141 "Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta". daca ati accesat fonduri nerambursabile pe masura 121, puteti primi un punctaj mai bun la indicatorul investitii pentru indeplinirea conformitatii cu standardele comunitare. bineinteles ca, probabil cunoasteti faptul ca, trebuie sa indepliniti conditiile de eligibilitate solicitate pentru fiecare dintre masurile 121 sau 141.succes.......=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)