avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Termen apel si plata sulta...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Termen apel si plata sulta...

Buna ziua,

Pe site-ul: [ link extern ] .
In incheiere apare textul: "Cu drept de apel în 15 zile de la comunicare".
Daca eu nu primesc nimic, e unde stiu/fac dovada ca au trecut cele 15 zile in care pot face apel ?
Daca postasul cine stie ce face cu acea hotarare si no o aduce la timp (sau mai grav...o rataceste) eu de unde stiu cand a fost redactata acea hotarare ?...si mai grav de atat daca expira si timpul pentru plata sultei ?
Ce pot face pentru a evita eventualele complicatii ?
Cum pot demonstra ca nu am primit nicio hotarare/instiintare ?
Cel mai recent răspuns: miniona20 , utilizator 14:20, 19 Aprilie 2011
ar fi bine sa nu asteptati pana cand trebuie sa demonstrati ca n-ati primit hotararea, ar fi mai indicat sa mergeti la grefa judecatoriei unde s-a judecat cauza si sa cereti o copie la minuta intocmita de judecator. In acest fel veti sti exact ce va scrie in hotarare. De regula aceste sentinte/hotarari/incheieri, se comunica la adresa de corespondenta sau cea de domiciliu, care ati comunicat-o cand v-ati judecat, ca fiind corecta. Termenul de apel curge de la data de pe plicul postal in care vi s-a comunicat hotararea.
va dorim succes
Asa cum v-am spus, pe site apare textul solutiei...plicul nu a venit...
La plic ma refeream, daca nu vine sau postasul cine stie ce face cu el...eu ce fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond pap pap În 06.09.2019 a apărut pe internet o hotărâre la care vreau sa fac apel. prin posta încă nu am primit, am termen 10 zile ce as putea face?? În ziua în ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila dan5320405 dan5320405 Am primit de curand sentinta judecatoreasca in legatura cu o mostenire.Aceasta sentina trebuie sa devina definitiva dupa 15 zile de la comunicare, numai ca una ... (vezi toată discuția)