As dori sa stiu cum stau lucrurile...am avut un proces, l -am castigat ,insa paratul a facut recurs.#-o Cum se procedeaza? eu acum trebuie sa platesc avocatul meu din nou sau ma v-a apara in continuare avand in vedere ca e acelasi dosar?(banii i-a primit integral inca de la primul termen).:help:
trebuie sa cititi contractul de asistenta juridica pe care l-ati semnat. In cazul in care l-ati angajat pe avocat si pentru faza de recurs nu mai trebuie sa platiti nimic. In cazul in care contractul a fost incheiat numai pentru reprezentare in prima instanta... probabil ca va trebui sa platiti inca un onorariu.
Da, daca mai doriti ca avocatul sa va reprezinte va trebui sa incheiati cu el un alt contract de asistenta juridica si sa platiti alt onorariu. Din punctul dvs. de vedere este acelasi dosar, dar in realitate nu este. Este o alta faza, la alta instanta si va avea alt numar. Este un alt proces.
Este normal ca partea care a priedut sa faca recurs. Si dvs. ati fi procedat la fel.
Referitor la raspunsul de mai sus, putini sunt avocatii care se angajeaza prin acelasi contract pentru toate fazele dosarului.