avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot sa sustin un nou examen de redobandire a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot sa sustin un nou examen de redobandire a permisului?

in data de10.12.2009 am fost condamnat la pedeapsa penala1 an inchisoare ptr savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica de peste 0,80grlalcool pur in sange. sa suspendat conditionat axecutarea pedepsei pedurata termenului de incercare de 3 anicu drept de apel in 10 zile. cand pot eu sa sustin un nou examen de redobandire a permisului?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 18:12, 19 Aprilie 2011
la un an de la raminerea definitiva a pedepsei
Dupa trecerea unei perioade de un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare puteti sa incercati obtinerea unui nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca mirceabradu mirceabradu Buna ziua, numele meu Mircea Bradu, am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 mg in aerul expirat si 1.1% alcool in sange.Mentionez ca nu am avut probleme ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare- interpretare sentinta Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa inteleg sentinta de mai jos. Solutie: CONDAMNÃ pe inculpatul: KF – fiul lui F şi al lui R, născut la data de 13 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto anulat alexalecsandru alexalecsandru In cazul in care mi-a fost anulat permisul auto si hotararea definitiva arata ca mai jos, pot sa dau examenul pt obtinerea unui nou permis dupa un an sau dupa ... (vezi toată discuția)