avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Instantele nu afiseaza listele cu mediatori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Instantele nu afiseaza listele cu mediatori

Am mers la Judecatoria Cluj Napoca si am intrebat unde este Tabloul Mediatorilor , pe care as vrea sa il consult. Ei bine, surpriza: doamnele de la arhiva nu stiau, cele de la registratura nici atat, am fost trimis la ceva birouri de la etaj unde scria pe usa "acces interzis publicului", dar nici chiar acolo, nici urma de vreun Tablou. Intrebare: Tabloul este secret?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 22:33, 19 Aprilie 2011
Orice avocat din Baroul din orasul dvs sau din orice oras, poate sa va faca medierea!!!!! Avem dreptul de a face mediere prin legea noastra de functionare, deci orice instanta va admite medierea facuta de un avocat.
poate era mai bine sa verificati mai intai pe internet.:)

[ link extern ]
tabloul avocatilor nu este secret.
Dna Stingaciu: linkul pe care mi l-ati dat, nu mai e valabil.
Dna Diana, era vorba de tabloul mediatorilor, nu cel al avocatilor.
Intrebarea mea era una retorica. Ideea este ca la Cluj Napoca sunt dificultati mari cu aplicarea procedurii medierii. Nimeni nu stie, nimeni nu spune nimic, parca s-ar teme de bombe.
Gasiti Tabloul mediatorilor pe internet pe www.cmediere.ro, in mod normal ar trebuie sa stea si prin instante, dar dupa cum remarcati acest lucru nu prea se intampla. Iar pentru stiinta d-voastra si a celorlalti medierea facuta de avocati nu este totuna cu medierea facuta in conditiile legii 192/2006

Alte discuții în legătură

Partaj in urma succesiunii marcy74 marcy74 Buna ziua, Mama mea se confrunta cu urmatoarea problema:in luna iunie 2010 s-a realizat succesiunea de pe urma mamei sale,fiind 3 mostenitori de drept:mama ... (vezi toată discuția)
Medierea 18bubu 18bubu buna ziua!stie cineva unde se reglementeaza ca incepand cu data de 03.03.2010 ar fi obligatorie medierea? multumesc (vezi toată discuția)
Ce se poate face ? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Fosta mea soacra ne-a dat in judecata pe mine si pe fostul sot pe motivul ca vrea sa-si recupereze niste bani,pe care i-ar fi dat fostului meu sot, ... (vezi toată discuția)