avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copie dupa buletin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copie dupa buletin

Ma tem ca o firma cu care am lucrat sa nu se foloseasca de copia mea dupa buletin pentru a face ilegalitati in numele meu.
Ce se poate face cu o copie dupa buletin?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 25 Aprilie 2011
nu cred ca e posibil asa ceva. urmarile folosirii fara drept, in alte scopuri, a acelei copii cade sub incidenta legii penale.
Va multumesc pentru raspuns. Ingrijorarea mea e ca un angjat de acolo ar putea in mod fraudulos sa foloseasca copia mea de buletin. Vreau sa stiu ce poate sa faca cu ea?
pai legal nu poate sa faca nimic daca langa acea copie nu are si originalul si titularul care sa zica da.
ilegal poate sa faca foarte multe.. depinde de imaginatie.
ionut12345 a scris:

ilegal poate sa faca foarte multe.. depinde de imaginatie.

Ce ar putea sa faca ilegal cu copia? dati niste exemple va rog
Da'de ce vi se pare suspect un angajat de acolo?
Ati auzit ceva?

Alte discuții în legătură

Am fost la o fabrică care a dat anunț pentru angajări.mi au ... Mioara111 Mioara111 Am fost la o fabrică care a dat anunț pentru angajări.Mi au cerut buletinul ,au făcut copie mi-au dat să fac niște analize gratuit și au zis că mă ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzata de furt, pe nedrept. ce pot face? soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Copia color dupa buletin poate fi considerata fals in acte? drake drake Mai precis, daca as scana un buletin, as modifica informatiile/poza si l-as printa pe hartie normala, la o marime diferita, dar pastrand layout-ul, urmand sa-l ... (vezi toată discuția)