avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzata de furt, pe nedrept. Ce pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzata de furt, pe nedrept. Ce pot face?

Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe inima pot sa jur ca nu am facut asa ceva. Mi-a luat o copie de pe buletin si a zis ca-mi vine de hac.M-a amenintat chiar cu moartea si m-a lovit...sunt ingrozita.Este o persoana influenta si poate pune martori (falsi) pe oricine (e obisnuit sa dea spaga), chiar daca la momentul respectiv nu au existat martori. Poate sa-mi faca rau, daca singura proba impotriva mea este doar copia de pe buletin?Va rog dati-mi un sfat! Multumesc mult!



Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 15:06, 19 Decembrie 2006
Cred ca daca explici mai clar despre ce e vorba,vom putea sa te ajutam cumva.Oricum...nu cred ca doar printr-o copie dupa buletin poti acuza pe cineva de furt.Multi inconstienti isi pun pe net copii dupa buletin,care ar putea ajuge la oricine.
poti depune o plangere la parchet impotriva acelei persoane pt lovire si alte vatamari corporale.
Nu numai ca poti, dar trebuie sa o si faci. Nu-i va conveni sa fie plimbat pe la politie si parchet!
Reclama faptul ca ti-a copiat buletinul pentru a-l folosi in scopuri necinstite. Daca o va face, vei avea cu ce sa te aperi. Depune reclamatia la politie sau la parchet si ia numar de inregistrare pe copia acesteia. Nu amana! Daca actionezi, nu e sigur ca vei reusi ,dar daca nu actionezi, sigur vei pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt... soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat- macar! soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat- macar! soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)