avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin electronic de produse naturiste
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin electronic de produse naturiste

Am incercat sa aflu care sunt pasii necesari (actele) pentru a deschide un magazin online cu produse naturiste (ex. cele pe care le gasesti in farmaciile naturiste). Partea cu realizarea site-ului am facut-o, insa nu inteleg legislatia in vigoare pe acest domeniu. Mi s-a spus ca nu am voie sa folosesc pozele produselor, pentru ca se considera reclama. Imi trebuie ceva acte pentru a pune poza produsului pe site (poza fiind primita de la producator). Dar daca poza este facuta de mine?
Legea cu returnarea in 10 zile a produsului cumparat se aplica si la tipul acesta de magazin (la medicamentele naturiste)?
Ce ar trebui sa contina pagina de termeni si conditii?
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
ancat_27, utilizator

Alte discuții în legătură

Magazin online cu produse naturiste dianacorbeanu dianacorbeanu Buna, Am un magazin online (www.medicamente-plante.ro) pe care deocamdata am publicat diferite articole despre plante medicinale, terapii alternative etc. ... (vezi toată discuția)
Ce contract faci cu plafar sau magazinele naturiste? Adrian300 Adrian300 Ce contract faci cu plafar sau magazinele naturist ? Sunt producator si vreau sa vand in plafar sau diverse magazine si nu stiu exact cum trebuie procedat ... (vezi toată discuția)
Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)