avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru in extravilan
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru in extravilan

Buna ziua,
Am depus la ORC decizia asociatului unic de deschidere a unui punct de lucru al societatii pe un teren inchiriat, pentru obiectul de activitate comert cu ridicata de flori, arbusti, plante. Mi-a fost data decizie de amanare in vederea depunerii la dosar a dovezii privind scoaterea din circuitul agricol al terenului, fara a motiva Decizia Directorului ORC. Terenul este neproductiv, situat in extravilanul unei comune.
Exista o baza legala prin care o societate nu poate deschide punct de lucru si efectua fapte de comert pe un teren aflat in extravilan? ( Mentionez ca am depus si copie dupa actul de proprietate a unui bun mobil - chiosc)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mitoiu , utilizator 09:16, 25 Noiembrie 2012
avand in vedere obiectul de activitate pe care il desfasurati nu ar trebui sa existe impedimente legale in deschiderea unui punct de lucru.
Maine ajung la Directorul ORC sa vad daca este abuz sau nu. Mie asa mi se pare. O sa cer motivarea pentru ca ma impiedica sa desfasor activitatea.
Daca sunteti nemultumiti de rezolutia prin care directorul ORC respinge inregistrarea in registrul comertului a punctului de lucru puteti face plangere impotriva rezolutiei in termen de 15 zile de la pronuntare in conformitate cu art. 6 alin. 3 din OUG 116/2009.
Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: am cumparat un teren extravilan unde as vrea sa infiintez un punct de lucru pt firma cu domeniul de activitate 4661 - Comert cu ridicata al masinilor agricole, echipamentelor si furniturilor. Exista vreo interdictie in acest caz? Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Eu am deschis pana la urma, insa pentru fapte de comert trebuie sa aveti si o cladire ( chiosc) pe acest teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei directorului orc serbo serbo Trebuie sa formulez o astfel de plangere impotriva unei rezolutii prin care mi s-a respins infiintarea unui punct de lucru, dar nu stiu in contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma marinb marinb Buna ziua! Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul ... (vezi toată discuția)
Import produse anglia si germania scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa inregistrez o societate prin care sa fac import din doua tari. In primul rand doresc sa import haine pentru copii si bebelusi din ... (vezi toată discuția)