Buna ziua,
Am depus la ORC decizia asociatului unic de deschidere a unui punct de lucru al societatii pe un teren inchiriat, pentru obiectul de activitate comert cu ridicata de flori, arbusti, plante. Mi-a fost data decizie de amanare in vederea depunerii la dosar a dovezii privind scoaterea din circuitul agricol al terenului, fara a motiva Decizia Directorului ORC. Terenul este neproductiv, situat in extravilanul unei comune.
Exista o baza legala prin care o societate nu poate deschide punct de lucru si efectua fapte de comert pe un teren aflat in extravilan? ( Mentionez ca am depus si copie dupa actul de proprietate a unui bun mobil - chiosc)
Multumesc!
Daca sunteti nemultumiti de rezolutia prin care directorul ORC respinge inregistrarea in registrul comertului a punctului de lucru puteti face plangere impotriva rezolutiei in termen de 15 zile de la pronuntare in conformitate cu art. 6 alin. 3 din OUG 116/2009.
Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: am cumparat un teren extravilan unde as vrea sa infiintez un punct de lucru pt firma cu domeniul de activitate 4661 - Comert cu ridicata al masinilor agricole, echipamentelor si furniturilor. Exista vreo interdictie in acest caz? Va multumesc anticipat
Infiintare firma
marinb
Buna ziua!
Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul ... (vezi toată discuția)