avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de etnobotanice?

Buna ziua,aseara in jurul orelor 23,am fost oprit de o patrula de politie,care m-au perchezitionat.Asupra mea a fost gasit un plic cu etnobotanice.Am spus provenienta lui si am fost condus la sectia de politie,unde am dat o declaratie am semnat-o iar plicul a fost sigilat si pus ca dovada si trimis la analize.Am recunoscut ca intentionam sa-l consum si ca nu stiu exact ce contine,domni politisti nu au putut sa imi spuna urmarile faptei.
Ce as putea pati?Nu am nici o problema cu politia,chiar este prima oara cand merg la sectie,in plic era o cantitate infima (0.2 g).

Va multumesc!
@Dingo25:
De unde stiti ce substante contin plicurile care se vand? Aveti posibilitatea sa le analizati dpdv chimic?
Acele plante sunt adaugate de ochii lumii si au efect psihotrop modest in cel mai bun caz. Efectul amestecurilor comercializate se bazeaza pe substante de sinteza adaugate neoficial, la fel ca in cazul suplimentilor alimentari ,, pe baza de plante'' din farmacii in care se gasesc substante medicamentoase. Buletinele de analiza cu care se importa sunt neconforme cu realitatea dar in Romania nu are nimeni timp, chef si bani sa le analizeze si prin urmare sunt legale pana la proba contrarie.
plicul il cumparasem,de la un delivery din asta,suni si iti aduce unde esti.iar in plic se aflau etnobotanice,asa mi sa spus.
daca cumva imi este interceptat telefonul in cazul de consum de etnobotanice , au vreun temei legal sa inceapa urmarirea penala ?
Interceptare pt consum de etnobotanice?:rofl:. Politistii si magistratii au lucruri mai bune de facut.

Interceptarile se duspun pt infractiuni sau cel putin pt infractiuni mai serioase, si bineinteles
ca pe baza celor interceptate se poate dispune oricand inceperea uramaririi penale, pana la urma acesta este scopul, strangerea de probe pt inceperea urmaririi.
Astia nu il urmaresc pe Pablo Escobar ca vinde droguri anul de 50 de miliarde , astia il urmaresc pe NEA Nelu care are magazin de etnobotanice la 30 lei bucata.Il opresc pe baiatul asta si ii fac astia probleme pentru un amarat de plic , ei cu asta se ocupa in cazul in care nu urmaresti stirile , prind si ei 5 tigani cu 5 pastile de (paracetamol) si apar la tv ca au mai inchis o filiera majora ,un caz, supraestimezi politia in Romania.Referitor la intrebare , primesc aseara un telefon de la numar necunoscut in care ma intreba domn politisc ce am facut in data de .... , si ce am facut intr-un anumit cartier.De asta am intrebat , pentru ca si eu ca si baiatul acesta am cumparat de la un delivery un plic.Nu am primit citatie , nu am avut astfel de probleme niciodata pana in acest moment si sa fiu sincer ma tem de astia mai rau decat daca eram vinovat de ceva ca atunci stiam cum sa ma apar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)
Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)