avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare

Lucrand la o firma sapte luni am fost obligat sa semnez cererea de desfacere a contractului de munca cu art. 55 lit.b, in data de 01.03.2011. De atunci nu am primit nici nota de lichidare, nici cartea de munca, nu am documentul necesar nici sa ma angajez din nou, nici sa fiu luat in evidenta ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca. Ce mai pot face ? In afara de a scrie cereri peste cereri la conducerea firmei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 20 Aprilie 2011
cel mai bine este sa faceti o sesizare la ITM
bbjunkie a scris:

Lucrand la o firma sapte luni am fost obligat sa semnez cererea de desfacere a contractului de munca cu art. 55 lit.b, in data de 01.03.2011. De atunci nu am primit nici nota de lichidare, nici cartea de munca, nu am documentul necesar nici sa ma angajez din nou, nici sa fiu luat in evidenta ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca. Ce mai pot face ? In afara de a scrie cereri peste cereri la conducerea firmei.

In cazul refuzului de a va elibera carnetul de munca se poate sesiza in scris aceasta situatie Inspectoratului Teritorial de Munca sau instantei judecatoresti competente .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca adrianpena adrianpena Am incetat sa mai lucrez de 90 de zile,firma ma tot duce cu vb in legatura sa imi dea cartea de munca.Desi am nota de lichidare fara nici o datorie,si decizia ... (vezi toată discuția)
Dat afara de catre patron hsfat hsfat Buna ziua.VREAU SA IAU CARTEA DE MUNCA DAR PATRONUL NU MIO DA MOTIVAND CA AM DATORII LA EL CEEA CE NU ESTE ADEVARAT CUM FAC VA ROG FRUMOS MULTUMESC.X-( (vezi toată discuția)
Urgent,va rog un_catalin un_catalin Stiti ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie?? Azi ma duc la fostul angajator, de care m-am despartit de comun acord, sa semnez fisa de lichidare. ... (vezi toată discuția)