avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... retantieri asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

retantieri asociatie

buna ziua ,
in legatura cu legea 175/2010 pt. modificarea legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari cei care achita integral cotele de conributii la cheltuielile asociatiilor intr-un an sunt scutiti de la plata penalitatilor dar, intrebarea mea este care datorii care se genereaza in intervalul 20 iulie2010-20 iulie 2011 sau intra si datoriile de dinainte pana la data de 20 iulie 2010.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 09:58, 22 Aprilie 2011
Nu intra in discutie decat sumele datorate dupa intrarea in vigoare a L nr 175/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175/2010 privind modificarea legii nr. 230/2007 marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua , Vin cu o intrebare catre dumneavoastra la care n-am gasit inca raspunsul . Mai este valabil Art.1 din legea 175/2010 privind modificarea Legii ... (vezi toată discuția)
Plata penalizarilor la asociatia de proprietari deea_cip84 deea_cip84 buna ziua am si eu o intrebare in ceea ce priveste penalizarile la asociatie. Am inteles ca in cazul in care platesti toata suma restanta exista o lege care nu ... (vezi toată discuția)
Penalizari pentru restanta la plata intretinerii maria_daniela_jescu maria_daniela_jescu Buna ziua. As dori daca poate cineva sa-mi spuna daca mai este valabila legea conform careia daca ai datorii la plata intretinerii si platesti toata suma odata ... (vezi toată discuția)