avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... interdictie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

interdictie

:">As dori sa aflu care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a afla daca mai am interdictie de a intra intr-o tara?Se poate afla asa ceva fara sa risc mergand in tara respectiva si sa ma mai tina aia 3 zile pe aeroport?
Cel mai recent răspuns: Lakshmi , utilizator 13:11, 25 Aprilie 2011
Da, puteti suna, scrie sau merge in audienta la Ambasada tarii respective.
Va puteti adresa cu o cerere la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera
La Ambasada tarii respective cu sediul in Romania,nu?
Da, din Romania!
Cum ar trebui formulata intrebarea daca ar fi sa o redactez si sa o trimit Ambasadei respective? Se pot afla si anumite detalii,tot de la Ambasada legate de acest caz?
Va multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Interdictie germania Bursucelu1 Bursucelu1 Buena seara vreau sa stiu daca interdicia care o am de 14 ani jumate daca mai este valabila este dinainte de sengen multumesc (vezi toată discuția)
Interdictie germania chelupolo78 chelupolo78 In februarie 2006 am fost prins furand o pereche de manusi si o sapca. M-au dus la politie,mi-au facut poze si mi-au luat amprentele.Am platit amenda in jur de ... (vezi toată discuția)
Interdictie din 2005 ptr spania danielacinsel danielacinsel In anul 2005 sora mea era maritata si se afla in spania indocumentata.si au acuzato de furt.au deportato in romania cu interdictie ptr spania 10 ani.intre timp ... (vezi toată discuția)