avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract pe o durata nedeterminata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract pe o durata nedeterminata

Am vazut ca la contractele RDS durata contractului este nedeterminata; Se poate incheia un contract de prestari servicii pe o durata nedeterminata? Domeniul este IT (gazduire si intretinere web site).
Cel mai recent răspuns: ContSters205973 , utilizator 23:08, 5 Mai 2011
In principiu se poate dar cu observatia ca apar si clauze de reziliere. Daca lucrurile merg bine intre semnatarii contractului , atunci incheierea pe perioada nedeterminata se dovedeste benefica.
contractul se poate incheia pe o perioada minima de 1 an sau 2 si in cazul acesta instalarea, activarea si primele 3 luni sunt gratuite
sau pe o perioada nedeterminata, dar platiti instalarea, activarea si nu aveti nimic gratuit si veti putea rezilia chiar si a 2-a zi
Instalarea= 50 de ron, activarea 50 de ron
in cazul in care faceti pe o perioada minima contractuala si doriti sa reziliati inainte de termen veti plati instalarea, activarea si cele 3 luni de gratuitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un contract? AndraProca AndraProca Pot rezilia un contract incheiat intre mine si RDS pe o perioada de 1 an de zile avand in vedere ca nu au trecut decat opt luni din perioada contractuala? ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)