avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AM NEVOIE DE AVOCAT - partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AM NEVOIE DE AVOCAT - partaj

buna ziua:
Am divortat, pe cale amiabila, deoarece am descoperit ca avea un amant.
Dar nu am facut Partajul. As dori un avocat care sa preia cazul, sa-l studieze,
dupa care sa negociem o suma .. dupa care sa ma reprezinte la termene ..
Avem in cei 25 de ani de casnicie, doua masini, o garsoniera la mare si un apartament de 4 camere in Bucuresti. Inclusiv bunurile achizitionate in acesti ani.
Va multumesc,
VN
Cel mai recent răspuns: mioaranoni , utilizator 13:33, 6 Decembrie 2011
cu sotia ati discutat in principiu despre cum veti imparti bunurile?
De ce nu incercati si serviciile unui mediator autorizat?!
=D>
Daca era asa usor, nu mai aveam nevoie de avocat.
Din anul 2009 nov 3 s-a pronuntat instanta in privinta divortului.
Evident ca as fi vrut sa-mi refac viata alaturi de o alta femeie,
dar "fosta" se opune din rasputeri sa-mi dea drumul...
Apartamentul este pe numele amandurora, nu vrea sa-l vindem, nu vrea sa-mi cumpere jumatatea, nu vrea sa-mi vanda...
Garsoniera de la mare, este doar pe numele ei, dar se poate demonstra usor ca a fost cumparata in interiorul casniciei...
In privinta masinilor ne-am inteles usor, deoarece erau doua, cu uzuri similare, le-am
rezolvat inainte chiar sa se pronunte divortul.
doar prin instanta puteti rezolva problema. daca garsoniera a fost cumparata de fosta sotie inainte de a se va casatori cu dvs atunci bunul imobil nu va intra in masa partajabila. oricum se va face o expertiza de evaluare a bunurilor comune atat imobile cat si mobile.

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu doi proprietari fara acordul unuia din ei trasorv trasorv Buna ziua , impreuna cu altcineva [ fara niciun grad de rudenie ] detin un apartament , in procente diferite si vreau sa imi recuperez cota parte din el prin ... (vezi toată discuția)
Conventie amiabila partaj bunuri comune parpalea_ank parpalea_ank Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite de o conventie civila pentru partaj bunuri comune, pentru a fi legala? (vezi toată discuția)