avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... salariat ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

salariat ONG

Bună ziua!
Vă rog să-mi răspundeţi şi mie în legătură cu felul în care un preşedinte, respectiv membrii consiliului director dintr-o asociaţie pot obţine un salar pentru funcţia pe care o îndeplineşte?

Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 27 Aprilie 2011
prin hotararea membrilor fondatori ai asociatii se stabilesc indemnizatiile acestora
ghiurcav a scris:

Bună ziua!
Vă rog să-mi răspundeţi şi mie în legătură cu felul în care un preşedinte, respectiv membrii consiliului director dintr-o asociaţie pot obţine un salar pentru funcţia pe care o îndeplineşte?

Vă mulţumesc!

Da, se poate numai daca incheie c.i.m. ....sau vor primi o indemnizatie pe baza contractului de mandat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare/reintrare in legalitate asociatie ContSters190495 ContSters190495 Va rog frumos, am nevoie de un sfat in urmatoarea speta: o asociatie infiintata in 2002. in 2003 unul din membri fondatori decedeaza. dintre cei doi ramasi, ... (vezi toată discuția)
Anulare demisie Ely_eu Ely_eu Daca presedintele unui ONG si.a dat demisia pt ca o persoana din consiliul director il invinovatea de anumite lucruri pe nedrept si in urma Adunarii Generale ... (vezi toată discuția)
Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)