avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea

am si eu o rugaminte mare la voi!aveam un unchi care a murit,avea o garsoniera, iar el nu era casatorit nu avea copii!parinti lui au murit si ei iar singuri mostenitori mai sunt tata si matusa mea(sora lui)!iar matusa mea zice ca a facut un act precum ea este mostenitoarea acelei garsoniere!este posibil sa faca asta!?o pot ataca in instanta?!precizez unchiul meu nu avea act de mostenire k o lasa cuiva
Cel mai recent răspuns: beta88 , utilizator 19:53, 27 Aprilie 2011
dvs nu aveti calitate sa initiati niciun demers juridic. doar tatal dvs poate. matusa dvs a aratat vreun act tatalui dvs prin care era dansa unica mostenitoare? tatal dvs poate face adresa scrisa la camera notarilor pt a i se comunica daca s-a dezbatut succesiunea dupa unchiul dvs.
multumesc mult!mai specific ca unchiul meu a murit inaintea bunicului meu si sar putea ca ea sal fii pus pe bunicul meu sa semneze actul de mostenire,vanzare cumparare?!da dar nu a vrut sal arate!pot afla daca a facut lucrul asta!?si unde pot!eu stau in gorj motru mai exact!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune RodicaVranciuc RodicaVranciuc Buna ziua! In urma decesului bunicului, trebuie deschisa succesiunea. Dansul a avut trei copii, printre care si tatal meu, care insa este mort de aproape 20 ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Va implor...un raspuns..(am pirdut dreptul de a succede?) ionut2006 ionut2006 tatal meu a murit acum 5 ani.Eu nu am facut succesiunea pentru ca nu am stiut de asa ceva. El a mostenit jumatate de garsoniera de pe urma mamai sale,cealalta ... (vezi toată discuția)