avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Activitate agent de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Activitate agent de asigurari

As dori sa pun o intrebare in legatura de activitatea de agent de asigurari. In afara serviciilor de intermediere in asigurari, mai pot fi prestate si alte servicii, dat fiind obiectul unic de activitate (cod CAEN 6622) impus de legea asigurarilor? Daca da, aveti idee care ar putea fi acestea?
Cel mai recent răspuns: valyb , utilizator 21:29, 29 Aprilie 2011
Obiectul unic de activitate impus prin prevederile Legii 32/2000 va limiteaza desfasurarea activitatii economice potrivit obiectului (unic) 6622.
Exista insa persoane juridice care au prevazut in actul constitutiv si alte coduri CAEN, alaturi de codul 6622 care le da posibilitatea sa-si extinda activitatea la alte domenii. Depinde de Registrul Comertului, care a autorizat activitatile.....
Ideea este ca, ca si PFA nu puteti avea decat acest cod de 6622. Daca aveti si functie de conducere sau bancassurance atunci puteti pune si alte coduri dar doar din aceasta categorie a asigurarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen andrei. andrei. Buna ziua, Detin un SRL care are cod CAEN 9522, am un spatiu comercial si vreau sa il folosesc ca sediu pentru incheieri de asigurari RCA, CASCO in ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)