avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura digitala

eu amsusendat activitatea acum 1 an,vreau sa fac derogarea aceea,nu sint dator la finante,vreau sa intreb,dupa aceea se mai depun declaratii pe 0? sau doar bilantul? imi trebuie samnatura electronica,chiar daca nu o sa mai deschid niciodata nici o firma?sau poate contabila mea,sa depuna tot asa ca pana acum? mentionez,ca contabila nu e angajata mea,oricum nici nu poate sa fie,din moment ce nu mai am firma
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 08:11, 1 Mai 2011
La ce derogare vă referiţi? Fiţi mai explicit.Declaraţii în 0, bilanţurile se depun până la radierea firmei. De ce nu mergeţi la finanţe pentru regimul derogatoriu? Cred că la asta vă refereaţi. Nu se mai depun declaraţii deloc doar bilanţurile, iar dacă nu aveţi deloc activitate nici nu se mai face bilanţul se depune o declaraţie prin care menţionaţi că nu desfăşuraţi activitate. Deci nu cred că mai aveţi nevoie de semnătura digitală
multumesc. asa este,fac regimul derogatoriu,si in afara de asta,unde depun declaratia ca nu desfasor nici o activitate?ptr radiere din pacate nu am bani... dar am inteles ca dupa 3 ani,se radiaza automat, nu?eu am suspendat act.de 1 an,si nu intentionez sa mai deschid..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Bilant, doar online? bandi2 bandi2 buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)