avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare

va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa fiu incadrata conform legii 284 daca ocup functia de responsabil de biblioteca functie ce este asimilata celei de sef de birou am 19 ani vechime studii superioare si gradul 1 ma intereseaza clasa de salarizare gradatia si salariul brut

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)
Reincadrare snadica snadica Astazi 15.02.2011 am primit dispozitiile de reincadrare .In dispozitia me scrie functia publica Tehnician cadastru studii medii ,gradatia lipsa , clasa de ... (vezi toată discuția)
Majorarea salariului in 2010 ca urmare a incadrarii personalului de executie in gradatia corespunzatoare transei de vechime in munca multescu99 multescu99 Va rog sa-mi spuneti daca in cazul functionarilor publici de executie care in anul 2010 au fost avansati în gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime ... (vezi toată discuția)