avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare

Astazi 15.02.2011 am primit dispozitiile de reincadrare .In dispozitia me scrie functia publica Tehnician cadastru studii medii ,gradatia lipsa , clasa de salarizare 45 ,coieficient 2.69.
Ma adresez secretarului si-i spun ca incadrarea nu este facuta corect ,dansul imi spune sa fac contestaie , ceia ce am msi facut .
Contestatia mea arata astfel si vreau sa-mi spuneti daca este bine intocmita .
ROMANIA
PRIMARIA COMUNEI VULTURU
JUDETUL VRANCEA
NR.610/15.02.2011

DOMNULE PRIMAR,

Subsemnata ,Bacanu Ilie Sandica , angajata a Primariei comunei Vulturu vã aduc la cunostinta urmatoarele:
-Conform Dispozitiei nr. 21/31.01.2011 reincadrarea mea s-a facut pe functia de Tehnician Cadastru cu specificatia Studii Medii , gradatia lipsa , clasa de salarizare 45, coieficient de ierarhizare 2.69.
Vã aduc la cunostinta ca aceasta reincadrare nu s-a fracut conform Legii 248/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.
Art. 33. – la legea 248/2010 spune:
(1) La data intrarii in vigoare a prezentei legi, reincadrarea personalului se face corespunzator transelor de vechime in munca avute in luna decembrie 2010 pe functiile corespunzatoare categoriei, gradului si treptei profesionale detinute, stabilindu-se clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare corespunzator acesteia.

- Conform Organigramei Consiliului Local Vulturu , Compartimentul Cadastru si Amenajarea Teritoriului are in componenta sa un post de functionar public si anume de referent grad profesional superior.
Conform Statului de Functii a Consiliului Local Vulturu functia ocupata de mine in acest compartiment este functia publica de executie referent ,gradul profesional superior ,nivelul studiilor superioare de lunga durata.
Conform Organigramei si Statului de Functii a Consiliului Local Vulturu in luna decembrie 2010 nu exista functia de technician cadastru ci functia publica de executie de referent grad superior, nivelul de studii superioare de lunga durata .
Ca urmare reincadrarea trebuia facuta pe functia publica de referent grad profesional superior ,clasa de salarizare 48 ,coieficient de ierarhizare 3.19.

Dar, conform Hotararii nr.23/29 noiembrie 2010, se infiinteaza in cadrul compartimentului –cadastru si amenajarea teritoriului structura de specialitate pentru indeplinirea atributiilor aflate in responsabilitatea arhitectului sef .
Conform Normelor Metodologice de aplicare a Legii 50/1991 care spune la :
ARTICOLUL 8 ,b) (4) Functia de arhitect-sef se echivaleaza dupa cum urmeaza:
- sef birou, pentru persoanele cu responsabilitate in domeniul amenajarii teritoriului, urbanismului si al autorizarii executarii lucrarilor de constructii din cadrul primariei de comuna.
Ca urmare a acestei hotarari , reincadrarea se face astfel :
functia publica de referent grad profesional superior ramane aceiasi dar cu asimilarea ,echivalarea functieie cu cea de sef birou si cu salarizarea aferenta prevederilor legii unice de salarizare in acest caz , functia fiind

echivalata conform legii , clasa de salarizare este 58 ,coieficient de ierarhizare 5.23.

Conform celor enuntate mai sus , Vã rog sa dispuneti reanalizarea acestei dispozitii si reincadrarea mea conform legii.

Va multumuesc!

15.02.2011 Semnatura
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 13:15, 16 Februarie 2011
Da, este bine formulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de consiliu local - arhitect-sef snadica snadica Consiliul local da o hotarare in noiembrie 2010 pentru crearea structurii de specialitate pe linie de urbanism privind preluarea atributiilor arhitectului ... (vezi toată discuția)
Reincadrare conform legii-cadru a salarizarii pe 2011 snadica snadica Sunt responsabil urbanism la o primarie de comuna, studii superioare finalizate cu diploma de licenta data in constructii agricole ,prin hotarare de C.L. s-a ... (vezi toată discuția)
Numar clase salarizare conform legii 284 margaret17 margaret17 sunt functionar public cu o vechime in munca de 19 ani ( primarie oras), 18 ani referent de specialitate, de 1 an inspector de specialitate, cate clase de ... (vezi toată discuția)