Sunt responsabil urbanism la o primarie de comuna, studii superioare finalizate cu diploma de licenta data in constructii agricole ,prin hotarare de C.L. s-a creat structura de specialitate si ca urmare prerogativele arhitectului sef le-am preluat prin asimilarea functiei cu functia de sef birou conform legii. Intrebarea este pe ce functie voi fi reincadrata conform legii cadru-de salarizare pe 2011.
Buna ziua !
Legea unica de salarizare se refera asa cum se si denumeste la salarizare . Incadrarea va fi cea pe care o aveti la 31 octombrie , la care se va adauga majorarea salariala de 15% .
In masura in care pana la 31.12.2010 , sau in cursul anului 2011 se va schimba incadrarea veti primi salarizarea corespunzatoare .
Eu din lege am inteles astfel:reincadrarea se face doar pe functie si nu se schimba salarizarea, doar se indexeaza cu acel procent prevazut de lege deci daca in 2010 am fost incadrata pe o functie ,in 2011 pot fi reincadrata pe functia de sef birou fara sa se aplice coieficientii de ierarhizare
Raspunsul a fost la obiect , in sensul ca prin legea unica de salarizare nu se poate schimba incadrarea (din pdv profesional) , cu alte cuvinte veti ramane cu aceeasi functie ( prin asimilarea functiei cu functia de sef birou) ..... cu salarizarea aferenta prevederilor legii unice de salarizare .
O zi buna !!!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reincadrare
snadica
Astazi 15.02.2011 am primit dispozitiile de reincadrare .In dispozitia me scrie functia publica Tehnician cadastru studii medii ,gradatia lipsa , clasa de ... (vezi toată discuția)